Muutama sana järjestäjiltä

Warhammer-turnaus on erinomainen tilaisuus tavata vanhoja ja uusia ystäviä, ihastella toisten armeijoita, esitellä omaansa, pelata peliä ja kenties oppiakin siitä jotain. Järjestäjien kaino toivomus olisikin, että osallistujat pyrkisivät pitämään huolta siitä, että turnaus on kaikille miellyttävä kokemus. Älkää ottako pikku-ukoilla pelaamista liian vakavasti; säilyttäkää normaalit käytöstapanne. Useimmille teistä tämä on tietysti täysin turha muistutus.

Warhammerin säännöt eivät kata kaikkia tilanteita, joita peleissä tulee esiin, ja pelaajat joutuvatkin usein tulkitsemaan sääntöjä ja niiden välisiä aukkoja. Järjestäjien neuvo tulkintaerimielisyyksien ratkaisemiseen onkin seuraava: olkaa anteliaita. Mikäli pelikaverin tulkinta kuulostaa osapuilleen järkevältä - ja siis hyväksyttävältä - hyväksykää se toki. Säännön tarkistaminen kirjasta tai tuomarilta kysyminen ovat tietysti myös ihan hyviä konsteja. Voittaminen kiitos ylivertaisen inttämissitkeyden kuuluu päiväkotiin.

Jotta ihmiset välttyisivät siltä turhautumiselta, jota porsaanrei'istä väkisin tungettu armeija vastassa voi aiheuttaa, ehdotamme lisäksi, että osallistujat eivät käyttäisi aivan järjettömiä armeijoita.

Kysymyksessä on kuitenkin turnaus, eli voiton tavoittelu sinänsä on järjestäjien mielestä täysin hyväksyttävää. Aivan kaikkien konstien käyttäminen taas ei ole. Capiche? Tu comprends?


Image is Nothing.

Blood is Everything.

Obey your 'Thirster.